Kiihdytä kasvuun kokeneen kumppanin ja oikeiden työkalujen avulla

Haluamme tehdä yhteistyötä vastuullisesti toimivien ja kasvuhakuisten palvelu- ja ohjelmistotoimialojen pk-yritysten kanssa, joilla on terve talous ja joiden uskomme nousevan yhteisellä tekemisellä alansa uudeksi menestystarinaksi.

Meillä on lähes 40 vuoden kokemus suomalaisesta pääomasijoittamisesta ja olemme olleet mukana kiihdyttämässä lukuisten palvelu- ja ohjelmistoalojen yritysten kasvua ja arvonluontia. Tuomme yrityksiin todistetusti toimivia työkaluja, jotka täydentävät liiketaloudellista osaamista ja strategista johtamista. Olemme kumppanina myös rahoituksen hankinnassa ja yrityskauppojen toteutuksessa. Saat käyttöösi myös huippuammattilaisista koostuvan neuvonantajaverkostomme osaamisen ja näkemyksen. Kaiken tämän lisäksi meidän kanssamme on hauska tehdä töitä!

Meille on tärkeää, että säilytät itsenäisyytesi, mutta olemme tukenasi niin arjessa kuin tiukimmissakin paikoissa. Haluamme auttaa yritystäsi kasvamaan kestävästi – ja yhdessä sovitulla irtaantumishetkellä tuottamaan lisäarvoa myös sen omistajille.

Oletko valmis aloittamaan oman kasvutarinasi? Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä!

Menestystarinat

Sokopro

Granon omistuksessa luodaan ​rakentamisen digitalisoitumisen edelläkävijä

"Panostaja on antanut resursseja ja tilaa kehittyä sekä kannustanut niissä asioissa, mitä on tuotu pöytään." - Liiketoimintajohtaja Jouni Silvennoinen

Flexim

Tuotelähtöisestä lukkoliikeketjusta toimialan innovatiiviseksi edelläkävijäksi

"Turva-alan haastava markkinatilanne aiheutti meidän firmalle kassahaasteita. Omat voimat eivät riittäneet yrityksen kehittämiseen. Panostajan osaamisen avulla loimme yhteistyössä firmasta toimialan parhaan työpaikan, jolla oli myös toimialan paras asiakastyytyväisyys ja potentiaalia kansainvälistyä. Vuonna 2015 yritys myytiin Assa Aboloy Oy:lle, jossa sen hyvä tarina nyt jatkuu."

Luomme yhdessä pysyvää arvoa

Yhtiösi arvon kasvattaminen on yhteinen tavoitteemme. Osaamme tunnistaa yhtiösi arvonluonnin potentiaalin ja kasvun perusteet. Käymme huolellisesti läpi kasvutavoitteet ja keinot. Varmistamme yhdessä, että kasvulle on myös tekijät. Pysyvä arvo syntyy pitkäjänteisestä sitoutumisesta ja vastuullisesta kehittämisestä. Panostajan toimintamalli mahdollistaa omaehtoisen omistusajan.

Video: Kulmakivet kestävään kasvuun

Katso video →

Vahvistamme yhtiösi kilpailuetua

Yhtiösi kasvattamiseen alan merkittäväksi toimijaksi tarjoamme vahvan näkemyksen ja liiketoimintaosaamisen lisäksi systemaattisen toimintamallin; johtamisalustan. Ydin muodostuu kehitysohjelmista, kattavista työkaluista, parhaista käytännöistä ja referensseistä. Panostamme yhteistyössä yhtiöiden johdon kanssa kilpailuetua vahvistavien toimintamallien kehittämiseen.

Video: Nuoret ja "vanhat" yritykset

Katso video →

Kehitämme pysyviä kyvykkyyksiä

Kasvu vaatii aina uudistumista; osaamisen ja kyvykkyyksien uudelleenarviointia. Osaamme kehittää yhdessä johdon kanssa yritysten osaamiset kilpailuetua vahvistaviksi kyvykkyyksiksi. Osaamisen arvoketjussa vaikutamme monella tasolla. Yhtiön hallitus tuo eri näkökulmista lisäarvoa. Moderni Advisory Network on aktiivisena tukena yhtiöiden kehittämisessä. Johtoryhmät ja esimiehet sparraavat toisiaan ja jakavat parhaita käytäntöjä. Tavoitteena on luoda yhdessä pysyviä kyvykkyyksiä menestykseen.

Video: Terveisiä Johdon Forumista

Katso video →

Rakennamme yhdessä kasvua edistävää johtamista

Hyvä strategiakin pitää johtaa toiminnaksi. Koska kasvun johtaminen on aina muutoksen johtamista, olemme vahvasti mukana tukemassa sijoituskohteitamme johtamisen kehittämisessä. Erilaisten toimintamallien ja digitaalisten työkalujen avulla olemme todistettavasti saaneet yhdessä yhtiön johdon kanssa pysyviä muutoksia aikaan. Vuosittaisen johtamisindeksin kehitys osoittaa selvän yhteyden tuloksen kehittymisen kanssa. Hyvä johtaminen on kilpailuetu.

Video: Inhimillinen strategia edistää vastuullista arvonluontia

Katso video →

Tuemme Sinua johtajana

Yhtiön kasvattaminen ja uudistaminen on aina myös henkilökohtainen muutosmatka. Panostajan hyvän johtamisen yhteisö edistää henkilökohtaista kasvua. Osana yhteisöä saat coachausta Advisory Networkistä

ja voit osallistua mentorointiohjelmiin. Vertaissparraukset muiden sijoituskohteiden johdon kanssa tuovat uusia näkökulmia kasvun tekemiseen.

Video: Hyvä johtaminen vaatii rohkeutta

Katso video →

Tällaisiin yrityksiin sijoitamme

Suomalaiset yritykset

50+ %

Enemmistöomistus

5-50 M€

Liikevaihto 5-50 miljoonaa euroa

€+

Ennustettava positiivinen kassavirta

Kasvuhakuiset palvelu- ja ohjelmistotoimialat

TOP 3

Mahdollisuus saavuttaa merkittävä markkina-asema

Hyvä tiimi ja osaava johto

Sitoutuminen vastuulliseen kehittämiseen