Panostajan värikäs historia on nyt yksissä kansissa

Panostajan lähes 40-vuotinen historia on koottu ensimmäistä kertaa yhteen. Keväällä julkaistu historiikki avaa yrityksen värikästä ja monipuolista tarinaa siitä, miten toiminnassa on tultu 1980-luvulta tähän päivään. Vuosiin on mahtunut lukuisia yrityskauppoja ja rohkeita päätöksiä, mutta myös raskaita lamavuosia. Historiikki on samalla katsaus suomalaisen talouselämän kehittymiseen.

Panostajan toimitusjohtaja Tapio Tommila kuvailee, että Panostaja on toiminut ja toimii edelleen perusperiaatteiltaan samalla tavalla kuin perustamisvuonna 1984. Vahva yrittäjyys on kulkenut Panostajan mukana vuosikymmenten läpi – ja se onkin yksi pitkän menestyksen salaisuuksista.

– Myös peräänantamattomuus vaikeissa tilanteissa sekä kyky nähdä asioissa mahdollisuuksia ja rohkeus tarttua niihin ovat osa Panostajan menestymisen reseptiä. On erittäin hienoa, että pitkä historiamme on nyt tallennettu yksiin kansiin. On tärkeää, että voimme tuntea juuremme ja tämä tieto on nyt tallessa ja hyödynnettävissä tuleville panostajalaisillekin, Tommila sanoo.

Lue lisää täältä:

Nettihistoriikki

Video historiikista