Grano myy SokoPro-liiketoiminnan – asiakkaille ei näkyviä muutoksia

Panostajan sijoituskohde Grano on allekirjoittanut sopimuksen SokoPro-liiketoimintansa myynnistä kansainväliselle iBinder-yhtiölle. SokoPro on rakennusalan digitaaliseen projektinhallintapalveluun keskittyvä yritys. Myytävien osakkeiden kauppahinta on noin 45,5 miljoonaa euroa.

Panostajalle julkistettu kauppa on selkeä vahvistus jatkaa palvelu- ja ohjelmistoyrityksiin voimakkaammin keskittyvää strategiaansa omistaja-arvon luomiseksi. SokoPron omistajavaihdos ei näy asiakkaille, sillä Grano pysyy yksinoikeudella SokoPron palvelujen jälleenmyyjänä Suomessa.

–  Tarjoamme asiakkaillemme edelleen SokoPron palveluja ja heitä palvelevat tutut yhteyshenkilöt ja myyjät Granolla. SokoProlla on vahva asema Suomessa ja monikansallinen ostaja vie järjestelmän myös kansainvälisille markkinoille. Haluan kiittää SokoPron ja koko Granon tiimiä hienon menestystarinan rakentamisesta, sanoo Panostajan toimitusjohtaja ja Grano Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Tommila.

Kaupan jälkeen Grano keskittyy strategiansa mukaisesti markkinointiviestinnän lisäarvopalvelujen kehittämiseen taloudelliselta asemaltaan vahvempana.

SokoProlle liiketoiminnan myynti oli oikea ratkaisu.

–  SokoProlla on pitkä historia ja se on Suomessa markkinajohtaja. Uudella omistajalla on vastaavanlaisia yrityksiä. Panostaja on antanut resursseja ja tilaa kehittyä sekä kannustanut niissä asioissa, mitä on tuotu pöytään, kiittää SokoPron liiketoimintajohtaja Jouni Silvennoinen.

Lisää aiheesta täältä