CoreHW hakee vahvaa kasvua maailmalta

Panostajan sijoituskohde, langatonta teknologiaa kehittävä tamperelainen CoreHW on parhaillaan ottamassa isoja askeleita sisätilapaikannusteknologian saralla. Yhtiö vie ensimmäistä omaa tuotettaan vauhdilla kansainvälisille markkinoille, muun muassa Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

Mikropiirien ja antennimoduulien suunnittelun lisäksi CoreHW investoi nyt yhä enemmän laitteisiin, kuten lokaattoreihin ja tageihin, ja on aloittanut niiden tuotekehityksen.

– Asiakkaat ovat antaneet selkeää signaalia, että he ovat nyt valmiita investoimaan. Asiakkaamme uskovat sisätilapaikannuksen menestykseen – koska sitä tarvitaan kaikkialla – joten nyt tähtäämme omien laitteidemme osalta markkinoille vuoden 2024 alkupuolella, sanoo CoreHW:n komponenttiliiketoiminnasta vastaava Mika Jäsberg.

Vuonna 2013 perustettu CoreHW on kasvanut nopeasti. Yhtiö on kehittänyt sisäpaikannusteknologiaan liittyviä mikropiirejä, kunnes pari vuotta sitten asiakkaiden suunnalta tuli tarvetta laajentaa tuotevalikoimaa antennilevyihin.

Lue koko artikkeli CoreHW:n kuulumisista