Ajankohtaista: Tilatukku jatkaa itsenäisenä

Panostaja on luopunut Tilatukku Groupin omistuksestaan ja myynyt koko osakekannan yhtiön toimivalle johdolle. Panostajan omistusosuus Tilatukusta oli 60 prosenttia. Tilatukku Group jatkaa itsenäisenä yrityksenä ja Tomi Pirinen sen toimitusjohtajana.

– Kauppaa voidaan pitää melko hyvänä. Vaikka Panostaja-konserni kirjaa kaupasta noin 0,5 miljoonan euron kirjanpidollisen myyntitappion, oli sijoitus kokonaisuutta arvioiden melko hyvä, luonnehtii Tilatukusta neljä vuotta vastannut Panostajan sijoitusjohtaja Miikka Laine järjestelyä.

Tilatukku Group oli Panostajan omistuksessa kahdeksan vuotta. Tänä aikana yhtiö on kehittänyt omaa palvelukonseptiaan määrätietoisesti. Yhtiö on nyt alansa markkinajohtaja.

– Yhteistyö Panostajan, hallituksemme ja osaavan henkilöstömme kanssa on ollut vauhdikasta, mukavaa ja kehittävää, kiittää Tilatukku Groupin toimitusjohtaja Tomi Pirinen ja toteaa Tilatukun olevan useita vuosia kestäneen yrittäjäuransa tähänastinen huipennus.

– Pääomistus siirtyy nyt sijoitusyhtiöltä yrittäjille. Pääsemme jatkamaan hyvää kehitystyötä ja tekemään töitä täysin omaan lukuumme. On ollut hienoa päästä kasvattamaan Tilatukku Groupia tämän yritysjärjestelyn myötä, Pirinen sanoo.

Lue lisää Tilatukun exitistä blogistamme