CoreHW Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, joka tarjoaa langattomissa teknologioissa käytettävien radiotaajuus (RF)-mikropiirien ja antennien suunnittelu- ja konsultointipalveluita. Yhtiön liiketoiminta jakaantuu suunnittelupalveluihin, konsultointiin sekä omien mikropiirien ja lisensoitavien teknologioiden (IP) kehitykseen. Yhtiön asiakkaita ovat mm. verkkoyhtiöt, piirisarjavalmistajat, moduulivalmistajat sekä langattomien teknologioiden laiteyhtiöt, jotka tarjoavat IoT-ratkaisuja (Internet of Things). Yhtiön pääkonttori on Tampereella.

Avainluvut

Liikevaihto

7,9 M€

Henkilöstö

75

Omistusosuus

55,8 %

Hankintavuosi

2017

Miksi olemme mukana?

IoT jatkaa langattomien sovellusten ja laitteiden voimakasta globaalia kasvua. IoT-markkinoilla on lähes rajattomasti erilaisia sovellusalueita, joihin kuhunkin tietty langaton teknologia (Bluetooth, Wifi, 5G, LTE jne.) tarjoaa toimivimman ratkaisun. CoreHW:lla on laaja osaaminen useasta eri radioteknologiasta.

Yhtiö on vielä pieni, mutta kasvaa voimakkaasti. Olemme vakuuttuneet yhtiön radioteknologiaosaamisesta ja sen suomista mahdollisuuksista. Yhtiöllä on toisaalta vakaa ja kannattava suunnittelu- ja konsultointiliiketoiminta, ja toisaalta panostukset omaan tuotteeseen tarjoavat huikeita mahdollisuuksia tulevaisuudessa. CoreHW onkin erittäin mielenkiintoinen yhtiö voimakkaasti kasvavilla IoT-markkinoilla ja on myös selkeästi uudenlainen sijoitus Panostajan portfolioon.

 

Kiinnostuitko?