#Vastuullisuusteko: Jo tuhannet käytetyt lastenvaatteet ovat löytäneet uuden kodin Gugguu Prelovedin kautta

Panostajan sijoituskohde Gugguu lanseerasi uuden palvelun, Gugguu Prelovedin, syksyllä 2022. Gugguulla oli jo pitkään ollut toiveena saada alusta, jossa asiakkaat voisivat myydä käytettyjä Gugguun tuotteita suoraan toiselle asiakkaalle. Yrityksen kautta myytynä postikulut ovat edulliset, maksuvaihtoehdot turvalliset ja tuotteista saa suuremman hinnan kuin muilla alustoilla. Tähän mennessä jo tuhannet vaatteet ovat löytäneet palvelun kautta uuden kodin.

– Palvelu on toiminut hyvin ja käyttäjiä on löytynyt. Alustaa on myös kehitetty jatkuvasti matkan varrella. Nyt sivustolle on esimerkiksi mahdollista asettaa kokovahti ja halutessaan voi ohjata saadun tuoton hyväntekeväisyyteen. Kehitämme alustaa edelleen asiakasystävällisempään suuntaan, kertoo Gugguun perustaja ja yrittäjä Anne Valli.

Vastuullisuus on vahvasti Gugguun DNA:ssa, ja yrityksen kaikki valinnat pohjautuvat siihen. Gugguun tuotteet on tehty kestämään, ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja kierrätyspalvelun kautta ne saavat vieläkin pidemmän elinkaaren.

Esittelemme uudessa #vastuullisuusteko -somesarjassa isoja ja pieniä vastuullisuustekoja Panostajan sijoituskohteista. Esittelyt julkaistaan Panostajan somekanavilla.