KL-Varaosat kertoi viimeisimmät kuulumisensa Panostajan Q3-tilaisuudessa

Panostajan sijoitusyhtiö, henkilöautojen alkuperäisvaraosien ja tarvikkeiden maahantuoja ja myyjä, KL-Varaosat piti esityksen yhtiön toiminnan kehityksestä sekä toimintaympäristön trendeistä Panostajan Q3-tilaisuudessa torstaina 1. syyskuuta.

10_klvaraosat

Viime vuoden  aikana yritys on käynnistänyt paljon uusia hankkeita, kuten esimerkiksi ottanut Volvon mukaan merkkivalikoimaansa ja perustanut kaksi uutta toimipaikkaa Turkuun ja Vantaalle.

”Totesimme Panostajan kanssa, että nyt hyvä aika päivittää, missä toiminnassamme mennään. Olemme ottaneet aikamoisia askeleita eteenpäin”, KL-Varaosien toimitusjohtaja Juha Kivinen sanoo.

Kivinen kiittelee yrityksen toiminnan edistymisestä henkilöstön vahvaa työpanosta kasvuun ja kehitykseen sekä vahvasti esiin noussutta oma-aloitteisuutta. Panostaja on tuonut yhtiöön hyvää hallitustyöskentelyä sekä työkaluja, jotka tehostavat työskentelyä ja vahvistavat johtamista.

”Panostajan mukanaolo tuo pk-yrityksen toimintaan ja johtamiseen lisää ammattimaisuutta, jota emme omilla resursseillamme pystyisi järjestämään. Hyvä johtamisjärjestelmä myös heijastuu henkilöstön motivaatioon ja työtyytyväisyyteen.”

Kivinen kuvailee Q3-tilaisuuden esityksen sujuneen erittäin hyvin. Yleisöä kiinnosti muun muassa liikevaihdon jakautuminen eri merkkien ja toimipisteiden kesken.

”Oli mukavaa käydä kertomassa, mitä olemme saaneet aikaan ja miten uuden merkin sekä toimipaikkojen kanssa on päästy eteenpäin. Viime vuosina olemme oppineet kehittämään toimintaamme ja tottuneet siihen, että asiat menevät eteenpäin. Hyvällä draivilla ja rennolla tekemisellä syntyy paljon.”

KL-Varaosat on lähtenyt syksyyn innostuneena ja täynnä mielenkiintoa. Tarkoituksena on muun muassa vahvistaa edelleen henkilöstön erinomaista osaamista ja uudistaa sähköisiä välineitä.

”Tutkimme myös uusia maakuntia, jossa voisimme tarjota vielä parempaa palvelua asiakkaille. Jos joiltain alueilta nousee esiin lisäpotentiaalia ja asiakashyötyä, olemme valmiita perustamaan uusia toimipisteitä.”