#Vastuullisuusteko: Oscar Softwaren ERP-käyttöliittymä vähentää paperin käyttöä ja tehostaa resursseja

Panostajan sijoitusyhtiö Oscar Softwaren kehittämä ERP-käyttöliittymä tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuuden digitaaliseen siirtymään ketterästi – ja samalla vastuullisesti. Oscarin ERP mahdollistaa esimerkiksi paperittoman toiminnan, mikä vähentää ympäristövaikutuksia. Resurssien tehokkaampi käyttö ja työntekijöiden sitouttaminen edistävät puolestaan sosiaalista vastuuta ja henkilöstön hyvinvointia.

 

– Oscarin ERP auttaa yrityksiä myös optimoimaan liiketoimintansa, mikä vähentää hukkaa ja resurssien tuhlausta. Tämä johtaa sekä taloudellisiin säästöihin että ympäristövaikutusten vähenemiseen. Myös yrityksen hallinnollinen läpinäkyvyys tulee mahdolliseksi ja jäljitettävyys paranee, sanoo Oscarin Markku Virtanen.

Vastuullisuudella on muutenkin Oscarille iso merkitys.

– Isoin kokonaisvaikutus syntyy asiakkaidemme kautta meidän järjestelmiemme ”kädenjälkenä”. Oman toimintamme ”jalanjälki” pyritään huomioimaan kaikessa kehityksessä. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja toimintaamme vastuullisuuden näkökulmasta, sillä uskomme, että vastuullinen toiminta on avain menestykseen pitkällä tähtäimellä, Virtanen summaa.

Esittelemme #vastuullisuusteko -somesarjassa isoja ja pieniä vastuullisuustekoja Panostajan sijoituskohteista. Esittelyt julkaistaan Panostajan somekanavilla.