Tunnetko jo hänet: Repe Harmanen

Repe Harmanen on toiminut Megaklinikan hallituksen puheenjohtajana toukokuusta 2017 lähtien. Kysyimme häneltä kuulumiset ja ajatuksia syksystä.

Kuka olet?
Olen toimitusjohtaja ja osakas Proxion Oy:ssä. Lisäksi olen hallituksen jäsen Teknoware Oy:ssä ja Lastenklinikoiden Kummit ry.ssä sekä hallituksen puheenjohtaja Megaklinikka Oy:ssä. Olen työskennellyt aiemmin erilaisissa liiketoimintajohtotehtävissä Suomessa ja ulkomailla, pienemmissä ja isommissa yrityksissä. Erityisosaamistani on fuusiot ja yrityskaupat, strategiat, liiketoiminnan kehitys sekä teknologiat ja digitalisaatio. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Mitä kuuluu?
Kesä meni erittäin nopeasti lähinnä golfin parissa. Syksyyn lähden todella uteliaana, ihmetellen ja innostuneena. Megaklinikka partneroitui keväällä Ruotsissa Aqua Dentalin kanssa, joten syksy on kevään muutosten vakiinnuttamista, mutta myös strategian konkretisoimista ja uusien kansainvälisten mahdollisuuksien kartoittamista. Kotimaassa olemme mukana sote-alueiden toiminnassa ja vahvistamme omaa markkina-asemaamme.

Megaklinikalla on erittäin mielenkiintoinen vuosi edessään. Odotamme merkittäviä uusia voittoja ja avauksia sekä Suomessa että ulkomailla.