Tunnetko jo hänet: Petri Katajamäki

Petri Katajamäki aloitti Panostajan omistaman Megaklinikan toimitusjohtajana maaliskuun alussa. Kysyimme häneltä kuulumisia ja ajatuksia tulevasta vuodesta.

Kuka olet?

Koulutukseltani olen MBA (Henley), jatko-opiskelin aikoinaan myös vientikoulutussäätiössä. Tämän jälkeen kansainvälisen liiketoiminnan maailma vei mukanaan: olen toiminut viimeiset 25 vuotta suomalaisten brändien ja palvelukonseptien kansainvälistämisen parissa. Työskentelin esimerkiksi Lapponialla, Nansolla, Bernerillä ja Honkarakenteella.

Mitä kuuluu?

Tunnelmat ovat korkealla. Tunnen Megaklinikan entuudestaan melko hyvin, sillä toimin vajaan vuoden sen hallituksessa. Megaklinikka on rohkea edelläkävijä: uudistamme hyvin perinteistä toimialaa. Meidän pitääkin nähdä markkinan muutokset mahdollisuuksien kautta ja tarttua niihin ketterästi. Tiimimme on täynnä kovia osaajia. Lisäksi tiimistä löytyy idearikkautta ja hyvä yhteishenki – meillä on loistava pohja tulevaan.

Keskitymme tulevana vuotena Ruotsin liiketoiminnan kehittämiseen ja sen kannattavuuden vahvistamiseen. Tämän lisäksi pidämme jatkuvan kehittymisen kulttuurin avulla huolta siitä, että pysymme jatkossakin alan edelläkävijänä. Erottaudumme myös uudistuneella mainonnalla ja viestinnällä.