Tarja Pääkkösestä uusi hallituksen jäsen

Helmikuun alussa pidetty Panostajan varsinainen yhtiökokous vahvisti hallituksen kokoonpanoa, kun uudeksi jäseneksi valittiin tekniikan tohtori Tarja Pääkkönen. Tampereen yliopistossa ja teknisessä korkeakoulussa opiskellut Pääkkönen on tehnyt mittavan ja kansainvälisen uran muun muassa Nokian ja Itellan (nykyään Posti Group) johtotehtävissä sekä liikkeenjohdon konsultoinnissa. Kansainvälistä kokemusta hän on kerryttänyt työskentelemällä Saksassa, USA:ssa ja Japanissa.

Viime vuosina Pääkkönen on keskittynyt hallitustyöskentelyyn Boardmanin partnerina ja Brand Compass johtoryhmän puheenjohtajana. Kokemusta on kertynyt sekä listattujen yhtiöiden että kasvuyhtiöiden hallitustyöskentelystä mm. Marimekosta, OLVIsta, SATOsta, Wulffista, Flexim Securitystä, Helsingin Yliopiston Yhtymästä, FIRA Palveluista, Gappsistä, Sundukasta, Spinversenista ja Ideanista.

Panostajan hallitukseen Pääkkönen tuo vahvaa osaamista erityisesti yritysstrategioista, kansainvälisestä markkinoinnista ja digitaalisista innovaatiosta. ”Olen todella innoissani hallitusjäsenyydestä Panostajassa. Yhtiö on minulle tuttu jo entuudestaan työskenneltyäni nelisen vuotta Flexim Securityn hallituksessa, joka oli yksi Panostajan omistamista yhtiöistä. Flexim Securityn toimintaa kasvatettiin noin 8 miljoonasta yli 33 miljoonaan  euroon ja sen jälkeen myytiin uudelle omistajalle viime vuoden lopulla. Tämä on loistava esimerkki Panostaja tehtävästä laajemminkin: panostaa rohkeasti kasvuun ja rakentaa menestystarinoita yhdessä toimivan johdon kanssa. Tämän päivän Suomessa ei voi olla tärkeämpää tehtävää”, Tarja Pääkkönen toteaa.