Q2: SokoPro-kauppa vahvisti Panostajan sijoituskapasiteettia

Panostajan katsauskauden toinen vuosineljännes koostui samaan aikaan onnistumisista ja uudistumisista sekä haasteista: vuoden alussa uudistunut strategia eteni käytäntöön, toisaalta katsauskauden tulos jätti sijoituskohteiden suorituksiin parantamisen varaa.

Helmikuussa alkanut Ukrainan sota on tuonut yleiseen taloudelliseen kehitykseen merkittävää epävarmuutta – ja se on vaikuttanut myös Panostajan sijoituskohteisiin.

Paljon positiivisia elementtejä on kuitenkin yrityskauppamarkkinassa, joka on säilynyt aktiivisena ja kohdetoimialoilla on tarjolla hyviä sijoituskohteita.

Toisen vuosineljänneksen aikana Panostaja sai tärkeän SokoPro-kaupan menestyksekkäästi päätökseen, mikä vapautti merkittävästi sijoituskapasiteettia uusien sijoituskohteiden hankintaan. Helmi-huhtikuun välisenä aikana liikevaihto kasvoi kahdessa neljästä sijoituskohteesta.

–      Uudistuneen strategiamme myötä saimme uuteen neuvonantajaverkostoomme kuusi fokustoimialojemme huippuosaajaa, joilla on laaja kokemus arvonluonnista kohdetoimialoillamme. Saimme työllemme hyvän liikkeellelähdön, ja meillä on erinomainen ja motivoitunut tiimi yhdessä, sanoo Panostajan toimitusjohtaja Tapio Tommila.

Lue lisää täältä ja katso Q2-video