Pinnalla nyt: Uuteen vuoteen lähtö uudistetulla tiimillä

Kuten saatat muistaa, Tapio Tommila aloitti Panostajan toimitusjohtajana vuoden alussa Juha Sarsaman jatkaessa yhtiön palveluksessa sijoitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Sarsama keskittyy jatkossa uusien sijoituskohteiden löytämiseen ja olemassa olevien sijoituskohteiden kehittämiseen. ”Panostajassa on erittäin osaava ja sitoutunut tiimi, jota olemme vahvistaneet ja saaneet resursseja kasvuun. Tavoitteenamme on kasvaa valitulla strategialla entistä vahvemmaksi tekijäksi”, Tommila kommentoi.

Panostajan uutena talous- ja rajoitusjohtajana on lisäksi aloittanut maaliskuun alusta Katri Lahtinen (s. 1978, DI, KTM). Lahtinen on toiminut aiemmin talousjohtajana Confidex Ltd:ssä sekä muun muassa talousjohtajana DS Smith Packaging Finland Oy:ssä ja Steelpa Oy:ssä. Toivotamme Katrin lämpimästi tervetulleeksi mukaan tiimiin!

Panostajan johtoryhmän muodostavat toimitusjohtaja Tapio Tommila, sijoitusjohtaja Miikka Laine, sijoitusjohtaja Juha Sarsama, kehitysjohtaja Minna Telanne sekä talous- ja rahoitusjohtaja Katri Lahtinen.