Pinnalla nyt: Uusia panoksia liiketoiminnan kehittämiseen ja mentorointiin

Panostaja lanseerasi syksyllä 2017 oman neuvonantajien verkoston, Advisory Networkin. Verkoston tarkoituksena on vahvistaa osaamista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Verkosto tuo yhteen ajan hermoilla eläviä, niin kokeneita liikkeenjohtajia joilla pitkä kokemus työelämästä ja sen aiemmista murrosvaiheista, kuin nuorempia, alle 30-vuotiaita milleniaaleja.

Verkosto kokoontuu vastaisuudessa aina tietyn teeman ympärille muutaman kerran vuodessa. Ensimmäisessä Network Eventissä 24.10. teemana olivat tekoäly ja robotisaatio, sekä niiden vaikutukset bisnekseen ja sen kehittymiseen.

Panostajalla otettiin tänä syksynä kokeiluun myös Cross Company -mentorointiohjelma, jonka kohderyhmänä ovat Panostajan portfolioyhtiöiden johtoryhmät ja toimitusjohtajat.

Cross Company -mentoroinnin ideana on, että yhtiöiden sisältä löydetään sopivat mentoroitavat ja mentorit. Esimerkiksi erään yhtiön yksikönjohtajaa mentoroi toisen yhtiön asiakaskokemukseen ja brändäykseen erikoistunut asiantuntija. Ohjelma on ollut käynnissä nyt parisen kuukautta, ja sen aikana saatu palaute on ollut erittäin positiivista.