Pinnalla nyt: Kuulumisia yhtiökokouksesta

Panostajan varsinainen yhtiökokous järjestettiin Tampereella Technopolis Yliopistonrinteen tiloissa tiistaina 31. tammikuuta. Paikalla oli ilahduttava määrä yhtiön osakkeenomistajia.

”Yhtiön johdon näkökulmasta yhtiökokous on aina yksi vuoden kohokohdista sekä erinomainen tilaisuus vaihtaa ajatuksia osakkeenomistajien kanssa ja saada palautetta yhtiölle. Viime vuoden yhtiökokouksessa erään osakkeenomistajan kanssa käymäni keskustelu johti siihen, että KotiSun hankki myöhemmin samana vuonna Kotivo-nimisen tuotteen ja yhtiön omistukseensa”, Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsama sanoo.

Sarsaman mukaan yhtiökokouksen ilmapiiriin ja sisältöön vaikuttaa erityisesti se, miten puheenjohtaja antaa tilaa keskustelulle ja kommenteille.

”Asianajaja Lassi Kettula hoiti kokouksen jälleen kerran osakkeenomistajien kyselyoikeutta kunnioittaen. Toimitusjohtajan katsauksen jälkeen käytiinkin pitkä kyselysessio, jonka aikana tuli monia varteenotettavia ehdotuksia ja myös rakentavaa kritiikkiä yhtiön johdolle”.

Kokouksesta twiitattiin ahkerasti kommentteja, ja Kauppalehden kolumnisti Henri Elo kirjoitti kokouksen jälkeen blogin.