Pinnalla nyt: Gugguu on joulun merkki!

Gugguun marraskuun lopulla julkaisema joulutervehdys ampaisi yhdeksi kaikkien aikojen huomatuimmaksi.

Vaikka Gugguun operatiivinen johtaja Anne Valli sanoo vaatimattomasti, ettei mikään yllättävä taho olisi reagoinut A Christmas Story -videoon, maailmalla sitä on kuitenkin verrattu legendaarisiin jouluvideoihin.

– Tarina ja sen sanoma on saanut herkistymään, se on tuonut monelle hyvän mielen, on sitä jopa hehkutettu parhaaksi jouluvideoksi ikinä, paremmaksi kuin legendaariset John Lewisin jouluvideot, Anne myöntää.

– Palautteita on tullut erittäin paljon somekanaviin samoin kuin henkilökohtaisesti Mintulle ja Kimille. Video on levinnyt hyvin myös kansainvälisesti, erityisesti formulapiireissä.

Levillä kuvatun tunnelmallisen joulutervehdyksensä tähtinä ovat Robin ja Rianna Räikkönen sekä heidän vanhempansa. Minttu Räikkönen on tehnyt yhteistyötä Gugguun kanssa jo pitkään muun muassa suunnittelemalla lastenvaatemallistoja.

Markkinointi ja Mainonta nimesi videon heti sen ilmestyttyä jo mahdollisesti kuluvan joulusesongin puhutuimmaksi joulumainonnan toteutukseksi. Videon on käsikirjoittanut ja ohjannut Gugguu ja sen on tuottanut Skyproduction Oy.