Panostajasta Kasvu Openin kumppani

kasvuopen_1200x380

Kasvu Open on Suomen suurin kasvuhaluisten yritysten sparrauskilpailu, jonka vuoden 2017 tavoitteena on kohtauttaa 450 kasvuyritystä liike-elämän huippujen kanssa.

”Panostaja on täysillä mukana Kasvu Openissa: osallistumme vuoden aikana kaikkiin kahdeksaan Kasvu Open -tapahtumaan ympäri Suomea”, Panostajan sijoitusjohtaja Miikka Laine kertoo.

Yritykset pääsevät testaamaan tapahtumissa ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Uutta Kasvu Openissa vuonna 2017 on yrityskauppapolku, joka on räätälöity yrityskauppoja suunnitteleville pk-yrityksille.

Moni Panostajan tiimiläinen tulee toimimaan myllärinä eli sparraajana kasvuyrityksille. Sen lisäksi Miikka kuuluu Kasvu Openin tuomaristoon, joka päättää vuoden lopussa Kasvu Openin finalistit ja voittajat. Suunnitelmissa on myös kutsua ainakin yksi Panostajan sijoituskohteen edustaja mukaan tapahtumiin kertomaan kokemuksistaan.

”Panostaja lähtee Kasvu Openiin ennen kaikkea oppimaan kasvuyrityksiltä: mitä yritykset hakevat, millainen rahoitus kiinnostaa ja millaisia yrityskauppoja halutaan tehdä. Vain pieni osa Kasvu Openin yrityksistä on kokoluokaltaan tällä hetkellä meitä kiinnostavia, mutta muutaman vuoden päästä tilanne voi olla aivan toinen, koska mukaan hakeutuu nimenomaan voimakkaasti kasvuhaluisia yrityksiä. Investoimme siis samalla tulevaan.”

Kasvu Open 2017 -matka alkaa Turun starttitilaisuudella 25.1.2017 ja huipentuu lokakuussa järjestettävään Kasvu Open Karnevaaliin Jyväskylän Paviljonkiin.