Panostajan tilintarkastus Deloittelle

Panostaja-konsernin tilintarkastuksesta vastaava yhtiö on vaihtunut. Tilikauden 2021 tilintarkastaja on Deloitte Oy. Tilintarkastajat esittäytyivät Panostaja-yhtiöiden taloushenkilöille Talousjohdonpäivillä huhtikuun lopulla.

Päävastuullisena tilintarkastajana toimii KHT Hannu Mattila. Hän on myös Grano-konsernin päävastuullinen tilintarkastaja. Tilintarkastajana Mattila on toiminut yli 20 vuoden ajan ja hänellä on kokemusta lukuisissa yrityskauppoihin, listautumisiin, rahoitus- ja rakennejärjestelyihin, kansainvälistymisiin ja taloushallinnon konsultointiin liittyvistä projekteista.

Panostaja-konsernin tilintarkastuksen johtamisesta vastaa KHT Anu Servo. Hän on Granoa lukuun ottamatta alakonsernien päävastuullinen tilintarkastaja.

Lisäksi tilintarkastustiimissä ovat mukana Antti Ainola ja Jukka Koiranen.

Hallitus esitti yhtiökokoukselle helmikuussa tilintarkastajan vaihtamista kilpailutuksen perusteella. Kolmesta saadusta tarjouksesta Deloitte täytti asetetut kriteerit parhaiten.

Valintaan vaikuttivat osaaminen, kokemus ja monimuotoisuus, kyky ymmärtää ja tarjota lisäarvoa Panostajan liike- ja taloustoimintojen kehittämiseen, modernin tekniikan hyödyntäminen tilintarkastustyön tehokkuuden ja laadun varmistamiseksi, yhteistyö- ja koordinointikyky sekä tilintarkastuksen hinta-laatusuhde.