Panostaja on Software Finlandin uusi kasvukumppani

Panostaja on aloittanut Software Finlandin uutena kasvukumppanina kevään aikana.

Software Finland on toiminut ohjelmistoalan edustajana ja yhteiskunnallisena vaikuttajana jo kolmen vuosikymmenen ajan, ja sen kasvukumppanit tukevat jäsenyritysten kasvua. Yhdistyksessä on mukana yli 600 alan yritystä sekä lähes 2 000 alan johtajaa, yrittäjää, vaikuttajaa ja HR-ammattilaista.

Panostaja on ylpeä uudesta yhteistyöstä ja sitoutuu sen myötä yhä vahvemmin tukemaan suomalaisen ohjelmistoalan kasvua ja kehitystä.

– Haluamme jakaa osaamistamme ja tuoda uusia ajatuksia strategian kirkastamiseen ja toimeenpanoon. Yhtiön arvon kasvattaminen, kasvun vauhdittaminen ja hallinta ovat ydinosaamistamme. Pitkän historian aikana Panostaja on rakentanut lukuisia menestystarinoita, kertoo Panostajan kehitysjohtaja Minna Telanne.

Software Finlandin mukaan Panostajan mukaantulo on positiivinen osoitus erityisesti heidän laajaa SaaS-yhteisöään kohtaan.

– Panostajassa on huipputiimi vahvan kasvun kirittäjiä, joiden osaaminen soveltuu erityisesti nopeaa kansainvälistä kasvua hakevien SaaS-yritysten tukemiseen. Ilo saada heidät mukaan tukemaan alamme yritysjohtoa ja yrittäjiä! Iloitsee yhdistyksen toimitusjohtaja Rasmus Roiha.

Lue aiheesta lisää täältä