Panostaja jatkoi portfolionsa uudistamista – Spectra siirtyi Lassila & Tikanojalle

Kaupan ylläpito- ja tukitoimintoihin erikoistunut palveluyhtiö Spectra Yhtiöt Oy on heinäkuussa siirtynyt Lassila & Tikanoja Oyj:n  omistukseen. Panostajan sijoitusjohtaja Niko Skyttä kertoo, että tämän järjestelyn myötä kyseessä on yhden aikakauden loppu Panostajalla, joka samalla merkitsee Panostajan portfolion uudistumista.

– Spectran omistus on ollut Panostajalle monivaiheinen, ja nyt oli oikea hetki luopua siitä ja saada portfolion uudistus haluttuun käännekohtaan. Panostaja loi yhdessä muiden omistajien kanssa Spectralle hyvät kasvun edellytykset, liittyen erityisesti yhtiön johtamiseen sekä liikevaihdon hallittuun kasvattamiseen.

Spectra tunnetaan erityisesti kyvystään palveluiden yhdistämiseen, joustavuudestaan ja kustannussäästöjen synnyttämisestä asiakkaille. Yhtiön palveluihin kuuluvat mm. kärryjen siirtely, pullonpalautus, siivous, vartiointi, hyllytys, erikoispuhdistus sekä laitehuolto. Skyttä uskoo, että Lassila & Tikanoja on Spectralle oikea koti seuraavia askelia ajatellen.

– Kehitimme Panostajan omistuksessa Spectralle asiakkaiden korkealle arvostaman palvelukonseptin, jonka Lassila & Tikanoja saa hyödynnettyä ympäri Suomen. Kaupan myötä Spectran liiketoimintamahdollisuudet vahvistuvat edelleen, Skyttä summaa.