Nimityksiä: Riikka Kivimäki aloittaa Oscar Softwaren toimitusjohtajana

Datanomi, MBA Riikka Kivimäki (s.1968) on nimitetty Oscar Softwaren uudeksi toimitusjohtajaksi.

Kivimäki aloittaa tehtävässä viimeistään 10. elokuuta. Yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana toimii siihen asti Oscar Softwaren hallituksen jäsen ja Panostajan sijoitusjohtaja Miikka Laine.

Riikka Kivimäellä on yli 20 vuoden kokemus tuote- ja palvelukehityksestä ja sen johtamisesta IT-alalla. Hän on toiminut erilaisissa johtotehtävissä ja hänellä on vahva kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta.

Viimeksi Kivimäki on työskennellyt Sofigate Oy:ssä Senior Executive -roolissa ja vastannut mid-market -liiketoimintayksiköstä. Sitä ennen Kivimäki on toiminut toimitusjohtajana Sofigate Tampereen ja Teleperformance Finlandin palveluksessa sekä useissa eri johtotehtävissä Telia Mobile Suomessa.

Kivimäki tulee Oscariin vaiheessa, jossa konserni tarvitsee suurempaa vaihdetta strategiansa toteuttamiseksi. Laine sanoo Kivimäeltä odotettavan uusien näkökulmien avaamista systemaattiseen tuotekehitykseen sekä asiakkaiden kohtaamiseen.

– Samalla kiitän aiempaa toimitusjohtajaa Simo Salmista pitkäjänteisestä ja sitoutuneesta työstä Oscar-konsernin johdossa ja toivotan hänelle menestystä jatkossa, Miikka Laine sanoo.

Lämpimästi tervetuloa Panostaja-ryhmään, Riikka!