Nimityksiä: Kimmo Risikko sijoitusanalyytikoksi

DI Kimmo Risikko on vakinaistettu Panostajan tiimiin sijoitusanalyytikoksi. Hän tuli taloon kaksi vuotta sitten analyytikkoharjoittelijaksi.

Tuore tuotantotalouden diplomi-insinööri pitää kapuloita luontevasti hyppysissään ja nauttii hyvästä ruuasta. Kertokoon Kimmo itse lisää.

Valmistuin vuonna 2020 tuotantotalouden diplomi-insinööriksi. Diplomityössäni tutkin yrityskaupan tavoitteita ostavan yrityksen näkökulmasta.

Pääomasijoittamisen pariin minua veti alan monipuolisuus ja oma kiinnostukseni talouselämää, suomalaista yrityskenttää ja sijoittamista kohtaan.

Työhöni kuuluu uusiin potentiaalisiin sijoituskohteisiin tutustuminen sekä toimiala-analyysit. Työssäni yhdistyy niin markkinoiden muutostrendien analysointi kuin lukuihin perehtyminenkin.

Uusien sijoituskohteiden lisäksi olen mukana nykyisten sijoitustemme kohdetiimityössä.

Kokonaisuuksien hahmottaminen, ymmärryksen lisääminen ja johtopäätösten muodostaminen päätöksenteon tueksi ovat oman tekemiseni ytimessä.

Analyytikon työ sopii kaltaiselleni uteliaalle luonteelle, joka on kiinnostunut laajasti maailman menosta. Innostun ihmisten kanssa tekemisestä ja Panostajalla pääsenkin työskentelemään huippuammattitaitoisten ja inspiroivien ihmisten kanssa.

Olen viihtynyt talossa mainiosti, sillä täällä vallitsee mielestäni hyvä työnteon henki: korkea osaaminen yhdistettynä hyvään ilmapiiriin ja tiimihenkeen.

Olen aktiivinen sulkapalloilija ja rumpali. Urheilun ja musiikin lisäksi nautin hyvästä ruoasta joko valmiissa pöydässä tai itse tehtynä.