KL-Varaosat: ”Volvon alkuperäisvaraosat sopivat palettiin”

KL-Varaosat avasi tammikuussa uuden, tuhannen neliön varaosavaraston ja myymälän Vantaalle. Samalla valikoimiin lisättiin Volvon varaosat.

KL-Varaosissa uusi vuosi käynnistyi rytinällä, kun Vantaalle avattiin uusi varaosavarasto ja myymälä, ja samalla otettiin Volvon alkuperäislaatuiset varaosat mukaan valikoimiin.

Volvon alkuperäislaatuiset varaosat sopivat mainiosti yhteen muiden premium-autojen varaosien kanssa.

– Volvon alkuperäisosat sopivat KL-Varaosien valikoimiin luontevasti, kun aikaisemmin tarjolla on jo ollut Mersujen ja Bemareiden varaosia. Henkilökunnallamme oli lisäksi jo entuudestaan ”Volvo-osaamista”, KL-Varaosien toimitusjohtaja Juha Kivinen toteaa.

– Suomessa Volvoja on jo neljännesmiljoona ja viime vuonna Volvoja rekisteröitiin neljänneksi eniten. Volvojen kehitys näyttää jatkossakin hyvältä, Kivinen jatkaa.

– Tarjoamme vain alkuperäislaatuisia varaosia, sillä niillä premium-merkkien omistajat pääsääntöisesti haluavat autonsa huollettavan. Useimmiten ne ovat myös kokonaisuutena edullisin ja lisäksi turvallisin valinta.

Varaosat täsmällisesti ja nopeasti

KL-Varaosien täsmällinen toiminta perustuu siihen, että asiakas ilmoittaa autonsa rekisteritunnuksen tai valmistenumeron sekä tarvittavan varaosan. Näin varaosa autoon löytyy nopeasti ja täsmällisesti.

– Toiminnallamme tuemme tasokkaita autokorjaamoita, jotka panostavat laatuun ja merkkikohtaiseen erikoisosaamiseen – ja premium-merkkeihin. Autojen varustelukirjo on laaja ja eri varusteversioiden takia esimerkiksi yhtä korin osaa saattaa samaan automalliin olla viisitoista eri vaihtoehtoa. Tästä syystä ajoneuvon tarkka yksilöiminen on tärkeää. KL-Varaosat tukee asiakaskorjaamoitaan myös diagnoosilaitteiden käyttöönotossa ja päivittämisessä.

Uudella KL-Varaosien toimipaikalla on oiva sijainti Kehä III:n varrella lentoaseman läheisyydessä. Alueella on jo entuudestaan kauppakeskus sekä auto- ja konekaupan sekä huoltopalveluiden keskittymä. Autokorjaamoita on lähietäisyydellä monia ja aivan kulmilla suuria autoliikkeitä.

Sijainti on sekä kaupallisesti että logistisesti tarkkaan harkittu. Ajoaika on kohtuullinen kaikkialta pääkaupunkiseudulta.

– Sijaintimme palvelee myös kehyskuntien kuten Tuusulan asiakkaita, Kivinen ynnää sijainnin hyviä puolia.

KL-Varaosat

Tammikuussa avatusta 1000 neliön myymälästä ja varaosavarastosta löytyvät alkuperäisvaraosat Mercedes-Benziin ja BMW:hen – ja nyt myös Volvoon.