Juha Sarsaman terveiset: “Life begins at the end of your comfort zone”

Perjantaina 26.10. julkistettiin jo hiukan pidempään suunniteltu vaihdos Panostajan johdossa. Uusi toimitusjohtaja Tapio Tommila ottaa ohjat yhtiössä 1.1.2019 ja itse aloitan Miikka Laineen rinnalla sijoitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Syyskuussa 2018 minulle tuli täyteen 11 vuotta Panostajan toimitusjohtajana ja aika muutokselle oli nyt oikea. Virtaa toimitusjohtajan hommiin olisi vielä riittänyt, mutta joskus luopuminen voi saada aikaan enemmän kuin pitäytyminen vanhassa. Uskon vahvasti, että näin käy nytkin.

Vaihdos tarjosi itselleni mahdollisuuden jatkaa yhdessä hienoimmista tiimeistä, joissa olen työskennellyt. Lisäksi saan käyttää enemmän ajastani uusien sijoituskohteiden löytämiseen sekä olemassa olevien kohteiden kehittämiseen. Työskentelen hienojen ihmisten kanssa monipuolisissa projekteissa, win-win-tilanne mielestäni.

Pääomasijoittaminen ja suomalainen kasvuyrityskenttä ovat muutoksessa, johon Panostajan on kyettävä vastaamaan. Olen varma, että yhtiön yli 30-vuotinen historia saa upean jatkon Tapion ohjauksessa.

Jos on tottunut sanomaan viimeisen sanan 11 vuotta, niin poisoppimistakin on. Otsikko sen kertoo – odotan tulevaa varmana siitä, että uudet kuviot antavat minulle lisää ideoita sijoituskohteisiimme. Siellähän sitä omistaja-arvoa luodaan.