Johdon Forum 2022 haastoi katsomaan tärkeitä teemoja erilaisista näkökulmista 

Panostajan vuosittainen Johdon Forum järjestettiin syyskuussa Tampereen Scandic Rosendahlissa kaksipäiväisenä tapahtumana, ja se keräsikin paikalle kymmenittäin Panostajan portfolioyhtiöiden johtoryhmäläisiä.

Tapahtuman teemana oli tänä vuonna strategian johtaminen ja vastuullinen arvonluonti.

Teemoja lähestyttiin monipuolisilla, paljon keskustelua herättävillä puheenvuoroilla – mutta ennen kaikkea verkostoitumisella.

–        Viimeisin livetapahtuma järjestettiin vuonna 2019, ja vaikka korona-aikana totuimme yhteydenpitoon Teamsin välityksellä, odotukset olivat todella korkealla. Meillä on kolmen vuoden aikana ollut muutoksia portfoliossa ja myös yhtiöiden johtoryhmissä. Johdon Forum on hieno tilaisuus tutustua ja tavata toisiamme, sanoo Panostajan kehitysjohtaja Minna Telanne.

Johdon Forum antoi monille osallistujille paljon uutta ajateltavaa omaan arkeen muun muassa yrityskulttuurista ja inhimillisestä strategiasta.

Lue täältä lisää Johdon Forumista ja tutustu teemoihin asiantuntijavideoiden kautta:

Strategia on kuin orkesterin nuotit ja arvonluonti lähtee asiakkaasta – Johdon Forum 2022 haastoi katsomaan tärkeitä teemoja erilaisista näkökulmista – Panostaja