Hygga Flow -toiminnanohjausjärjestelmä laajenee sairaalaympäristöön Belgiassa

Panostajan omistama Hygga on laajentamassa toimintaansa vahvemmin Belgiassa. Hyggan kehittämää digitaalista Hygga Flow -toiminnanohjausjärjestelmää pilotoidaan vuonna 2024 ensimmäistä kertaa sairaalaympäristössä, Belgian Roeselaren AZ Delta -sairaalassa. Samalla pilotti on järjestelmän ensimmäinen kokeilu radiologian puolella. Hygga Flow on käytössä vahvasti myös kotimaassa: tällä hetkellä kuudella hyvinvointialueella ja kasvua haetaan jatkuvasti Suomesssakin.

–        Lähdimme alun perin selvittämään järjestelmän soveltuvuutta sairaalan kiirevastaanottoon, mutta radiologian puolella nähtiinkin järjestelmän potentiaali hoitoaikojen optimoinnissa. AZ Delta -sairaala tarjoaa ylipäätään paljon mahdollisuuksia: kyseessä on uusi sairaalakampus, jonka yhteydessä toimii myös tutkimusinstituutti, kuvailee Hyggan toimitusjohtaja Christoffer Nordström.

Yhdeksän kuukautta kestävässä pilotissa Hygga Flow:ta kokeillaan radiologian osastolla optimoimaan käyttöasteita, jossa on tällä hetkellä suurta hajontaa. Nordströmin mukaan tällainen avaus sairaalaympäristössä on täysin uudenlainen ja iso yksikkö ja uudet tilat antavat mahdollisuuksia kokeiluun. Sen avulla pyritään myös tarttumaan kansainväliseen ongelmaan: maailmanlaajuiseen resurssipulaan ja kestävyysvajeeseen terveydenhuollon alalla.

Mahtavaa Hygga!

Lue täältä lisää:
Hygga Flow -toiminnanohjausjärjestelmä laajenee sairaalaympäristöön Belgiassa