Helakeskus HTF Groupille

Panostaja on myynyt Suomen Helakeskus Oy:n koko osakekannan HTF Group Oy:lle.

Velaton kokonaiskauppahinta on 2,5 miljoonaa euroa. Suomen Helakeskus on ollut Panostajan omistuksessa vuodesta 2007 lähtien.

Panostaja luopui samalla helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistuneesta liiketoiminnastaan. Konserni kirjaa kaupan toteutumisen jälkeen verovaikutukset mukaan lukien noin 1,2 miljoonan euron myyntitappion.

”Olemme olleet Suomen Helakeskuksen omistajana pitkään. Nyt on oikea aika luopua omistuksestamme ja siivittää yhtiö uuden omistajan myötä seuraavaan vaiheeseen. Ratkaisu on strategiamme mukainen ja tukee oman portfoliomme aktiivista kehittämistavoitetta”, perustelee kauppaa Panostajan toimitusjohtaja Tapio Tommila.

Suomen Helakeskus jatkaa itsenäisenä yrityksenä ja yhtiön toimitusjohtajana aloittaa siirtymävaiheen jälkeen Ari Pölkky HTF Groupista.

Pölkky pitää toteutunutta järjestelyä luontevana strategisena edistysaskeleena: ”Suomen Helakeskus on vahva ja perinteikäs yhtiö, joka tunnetaan logistisesta osaamisestaan, laadukkaasta palvelustaan sekä kansainvälisestä hankintaosaamisestaan. Kauppa tuo HTF konserniin alan parhaita päämiehiä sekä lojaaleja pitkäaikaisia asiakassuhteita.”

Lisää aiheesta täältä.