Esimerkillistä toimintaa: Suun terveydenhuollon kapinallinen Megaklinikka on nyt Hygga

Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että mainostauluihin ilmestyi lokakuun lopussa uusi nimi – Hygga. Kyseessä on Panostajan omistusyhtiö Megaklinikka, joka on valmistellut laajaa brändiuudistusta koko vuoden.

”Brändiuudistukselle haluttiin vahva strateginen pohja ja kontaktipinta sekä lisenssi- että klinikkaliiketoiminnan kanssa. Suurin pelkoni oli, että uudistus ulottuu vain nimeen. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan brändiuudistus sai taakseen vahvan strategisen pohjan ja henkilöstön tuen. Hyggan tarinan alkuvaiheet ovat sujuneet siten onnellisissa merkeissä ja koko Hygga kuhisee uutta energiaa”, kertoo toimitusjohtaja Jussi Heiniö.

Hyggan kasvutavoitteet ovat kovat. Kasvua haetaan esimerkiksi lisenssiliiketoiminnasta, jota pyritään laajentamaan kotimaassa perusterveydenhuoltoon ja ulkomaiden valloitukseen lähdetään kumppaneiden avulla. Samalla Kampin klinikasta kehitetään entistä vahvempi showroom –  suun terveydenhoitoyksikkö, jossa hyödynnetään yhtiön kehittämiä innovatiivisia ratkaisuja, joiden tavoitteena on tehdä terveydenhuollosta entistä sujuvampaa ja potilaan kannalta miellyttävämpää.

”Hyggan tarina on vasta alussa: otamme nyt ensimmäiset askeleemme strategiassa, jota seuraamme viisi vuotta. Jatkamme tulevaisuuden suunterveyden kehittämistä uusiin ulottuvuuksiin – olemme mahtavalla polulla”, Heiniö summaa.

Tutustu Hyggaan täällä.