Esimerkillistä toimintaa: Granon kiertotaloustuotteet välittävät vahvaa tarinaa

Panostajan omistama sisältöpalveluita tuottava yhtiö Grano jatkaa palvelutarjontansa laajentamista jatkojalostamalla suurkuvakankaat takaisin asiakkaan käyttöön. Suurkuvakankaat ovat orgaanista jätettä, jota ei ole saanut viedä vuoden 2016 jälkeen kaatopaikalle. Suurkuvakankaita ovat esimerkiksi mainosbanderollit, myymälä- ja lippukankaat sekä roll-upit.

”Käytetyistä kankaista voi tehdä esimerkiksi läppärilaukkuja, sporttireppuja tai kosmetiikkapusseja, jotka ovat hyviä liikelahjoja. Valmistamme myös uniikkeja tuotteita asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikissa tuotteissa on mukana asiakkaalle kohdennettu, tuotteen alkuperästä kertova vahva tarina”, Granon markkinointijohtaja Tiina Karppinen sanoo.

Karppisen mukaan kiertotalouden trendikkyydestä huolimatta asiakkaat eivät juurikaan osaa itse kysyä uusiotuotteita. Siksi Grano onkin luonut yhdessä ekologisia tuotteita valmistavan Touchpointin kanssa kiertotaloustuotteille oman malliston, joka helpottaa asiasta viestimistä.

”Toivon, että asiakkaat näkisivät kiertotaloustuotteissa kustannustehokkaan ja ekologisen tavan hyödyntää sekä ylijääneitä että jo käytössä olleita kankaita ja jatkaa niiden tarinaa. Monet asiakkaamme ovat olleet yllättyneitä, kuinka laadukkaita ja viimeisteltyjä kiertotaloustuotteet ovat.”

Lue lisää Granon kiertotaloustuotteista