Arjen johtaminen: Miten johtaa kasvua?

Panostaja järjestää vuosittain sijoituskohteiden johdolle Johdon Forum -tilaisuuden. Tänä vuonna tilaisuus järjestettiin 7.–8.6.2017 Långvikissa, ja mukana oli myös Juuri Partnersin sijoituskohteiden johtoryhmät. Tilaisuuden aiheena oli kasvun johtaminen.

Panostajan verkkosivuilla voit käydä katsomassa videoita tilaisuuden aiheista. Panostajan kehitysjohtaja Minna Telanne kertoo tyypillisimmistä haasteista, joita yritykset kohtaavat kasvun tiellä. Vincitin perustaja ja monen startupin takana oleva Mikko Kuitunen taas paljastaa, mikä yksinkertainen tavoite on siivittänyt Vincitin menestykseen.

Myös Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsama ehti pysähtyä tilaisuudessa summaamaan Panostajan syksyn suunnitelmia. Megaklinikan hallituksen puheenjohtaja Repe Harmanen keskittyi omassa puheenvuorossaan havainnollistamaan, miten yritykset onnistuvat vaalimaan vanhaa samalla kun kehittävät uutta.

Seurailehan Panostajan sivuja myös lähiviikkoina, sillä tilaisuudesta on tulossa vielä video Mustin ja Mirrin toimitusjohtaja Mika Sutisen ajatuksista.