Ajankohtaista: Hyggan palveluliiketoiminta avautuu Keski-Eurooppaan

Suun terveydenhuoltoon erikoistuneen Hyggan palveluliiketoiminta on laajentunut Keski-Eurooppaan. Yhteistyösopimus on solmittu kahden hollantilaisklinikan kanssa.

Hyggan kehittämä digitaalinen Hygga Flow -toiminnanohjausmalli on otettu helmikuun lopulla testikäyttöön Hollannin Apeldornissa. Pilottiklinikka Beekpark siirtyy kokoaikaiseen Hygga Flown käyttöön huhtikuussa. Toukokuussa Hollannissa aloittaa Hygga Flown käytön myös toinen klinikka, Oosterhoutin kaupungissa toimiva Kiesz.

– Alkanut yhteistyö hollantilaisklinikoiden kanssa on meille erittäin merkittävä avaus. Olemme rakentamassa kokonaan uutta markkinaa Eurooppaan ja se ottaa aikaa.

– Kansainvälistymisessä on kuitenkin olemassa tietty lumipalloefekti, joten meidän on oltava valmiita ottamaan nyt Suomessakin isoja kehitysloikkia, Hyggan toimitusjohtaja Jussi Heiniö kuvaa.

Hygga on ollut Panostajan omistuksessa vuodesta 2015 lähtien. Perinteisten hammaslääkäri- ja palveluliiketoiminnan rinnalla Hygga vahvistaa edelläkävijyyttään terveydenhuollon digitaalisten järjestelmien ja palvelujen kehittäjänä.

– Hygga on meille kiinnostava sijoituskohde. Suun terveydenhuoltopalvelujen tuottamisen edelläkävijänä Hygga on pystynyt tuottamaan Hygga Flow-konseptin avulla sekä klinikka- että kuluttaja-asiakkaille merkittävää lisäarvoa. Näemme Hygga Flowssa vahvaa kasvupotentiaalia sekä kansainvälisesti että yleisterveydenhuollon puolella, Panostajan kehitysjohtaja Minna Telanne luonnehtii.

Hienoa Hygga! Lue koko juttu täältä