Ajankohtaista: CoreHW valmis tuomaan markkinoille kehittämänsä paikannusjärjestelmän

CoreHW:n kehitystyö tarkan sisätilapaikannuksen mahdollistavan RF-kytkimen parissa lähestyy kaupallista vaihetta. Kytkin on läpäissyt massatuotantokelpoisuuden laatutestauksen ja sen massatuotanto voi alkaa vuoden 2021 alkupuolella. Kytkin on nyt siis kaupallistamisen kynnyksellä.

RF-kytkin mahdollistaa sisätilapaikannuksen jopa alle metrin paikannustarkkuudella. Kytkimen toiminta perustuu Bluetooth 5.1. -standardiin ja sen Angle-of-Arrival (AoA) ja Angle-of-Departure (AoD) ominaisuuksiin. CoreHW:n ratkaisuun kuuluvat myös sisätiloihin asennettavat antennimajakat antenneineen ja paikannusohjelmistoineen. Mobiililaitteet ja paikannustagit voidaan paikantaa majakkajärjestelmän avulla, jonka osana RF-kytkimet toimivat.

Suuria antenniryhmiä tukeva antennikytkin nopeuttaa sisätilapaikannusta toteuttavien piirien markkinoille tuloa. Paikannustekniikkaa kehittävät yritykset voivat hyödyntää RF-kytkintä omissa paikannusjärjestelmissään. Asiakkailleen CoreHW tarjoaa täydellisen sisätilapaikannuksen demojärjestelmän loppukäyttösovellusten suunnittelun ja testauksen helpottamiseksi. Demojärjestelmän avulla asiakkaat voivat arvioida kytkimen soveltuvuutta ja toimivuutta omassa toimintoympäristössään ja käyttöalueellaan.

Kuluttajat voivat törmätä järjestelmiin esimerkiksi kauppakeskuksen sisätiloissa sisätilapaikannusjärjestelmien yleistyessä niin, että Google Maps -navigointi jatkuu tauotta sisätiloissa. Kännykkäsovellus voi puolestaan opastaa käyttäjän johonkin tiettyyn hyllyväliin, etsimänsä tuotteen eteen. Sisätilojen karttapalvelut ja paikannukseen perustuva mainonta ovat kuitenkin vain muutamia esimerkkejä, missä kytkintä voidaan hyödyntää. RF-kytkimen loppukäyttösovellukset ovat lukemattomat. Se soveltuu kaikkiin käyttökohteisiin, jotka hyödyntävät sisätilapaikannusta.

CoreHW on todellinen edelläkävijä sisätilapaikannuksessa, sillä sen ratkaisu on ensimmäinen laatuaan markkinoilla. Sisätilapaikannusta tarjoavia ratkaisuja on ollut aiemminkin saatavilla, mutta CoreHW:n ratkaisu on erittäin tarkka ja huomattavasti kilpailevia ratkaisuja kustannustehokkaampi. Lisäksi se on helposti räätälöitävissä asiakkaan omaan loppukäyttökohteeseen.

Asiakkaiden kiinnostus tuotetta kohtaan on ollut merkittävää ja asiakaskeskusteluja käydään kiivasta tahtia. Ensimmäiset komponenttitilaukset on jo otettu vastaan. Määrät ovat kuitenkin vielä pieniä. Lopullisen kasvuvauhdin määrää osin asiakkaiden paikannussovellusten yleistyminen ja käyttöönotto.