Panostajan sijoituskohde Grano ostaa Brand Factory Finland Oy:n liiketoiminnot

 

Graafisen alan ja sisältöpalvelujen markkinajohtaja Grano Oy vahvisti edelleen tuoteperhettään ostamalla Brand Factory Finland Oy:n liiketoiminnot. Kauppa tukee Granon tavoitetta kasvaa brändinrakentamisen markkinajohtajaksi. Liiketoiminnot siirtyvät Granolle tänään 1.8.2017.

Brand Factorylla on yli 50 vuoden kokemus yritysilmeiden rakentamisesta, ja se on arvostettu suurkuvan tekijä Suomessa. Liiketoimintakaupalla Grano tavoittelee markkinajohtajuutta brändinrakentamisessa, suurkuvassa ja yritysilmeissä. Brand Factory Finland Oy:n liikevaihto oli vuonna 2016 noin 10 miljoonaa euroa, ja sen 80 ammattilaista siirtyvät vanhoina työntekijöinä Granon palvelukseen.

Suurkuvaliiketoiminta on globaalisti kasvava liiketoiminta-alue. Liiketoimintakaupan myötä Suomeen syntyy valtakunnallinen suurkuvan tekijä, joka suunnittelee, valmistaa, asentaa ja hallinnoi yritysilmeitä.

Kauppa täydentää markkinointi- ja sisältöpalvelujemme tuoteperhettä. Nyt pystymme aidosti tarjoamaan markkinoiden kattavimman kokonaisuuden brändin rakentamiseen aina suunnittelusta valmistukseen ja hallintaan. Brand Factoryn valtakunnallinen asennustoiminta vahvistaa entisestään myös suurkuvien asennusverkostoamme, Grano Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen sanoo.

Brand Factory Finland Oy:n toimitusjohtaja Virve Sulander jatkaa Granon palveluksessa ja vastaa siirtyvästä liiketoiminnasta.

Brand Factory Finland Oy:n omistaja, ruotsalainen Brand Factory Group AB oli päättänyt luopua Suomen toiminnoistaan. Grano nähtiin vahvana ja luontevana toimintojen jatkajana, Sulander kertoo.

Grano palvelee valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 900 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Lisätiedot

Jaakko Hirvonen, toimitusjohtaja, Grano Oy, puh. 0400 522 041, jaakko.hirvonen@grano.fi

Virve Sulander, toimitusjohtaja, Brand Factory Finland Oy, puh. 050 465 4906, virve.sulander@brandfactory.fi

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa.