Panostaja Oyj:n johtoryhmässä muutoksia

 

Panostaja Oyj       Pörssitiedote, muutokset johdossa       6.9.2021    klo 14.00


Panostaja Oyj:n johtoryhmässä muutoksia

Panostaja Oyj:n uudeksi talous- ja rahoitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Antti Kauppila (s. 1982). Hän ottaa talous- ja rahoitusjohtajan tehtävät vastaan 10.11.2021 mennessä.

Kauppila siirtyy tehtävään Enento Group Oyj:n Head of Financial Planning and Analysis tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa talousjohtajana Asiakastieto Group Oyj:ssä, Senior Managerina EY:n Transaction Advisory -palveluissa sekä talouspäällikkönä PerkinElmer -konsernin Diagnostics-liiketoimintayksikössä.

Panostaja Oyj:n nykyinen talous- ja rahoitusjohtaja Katri Lahtinen siirtyy toisiin tehtäviin konsernin ulkopuolelle. Lahtinen jatkaa tehtävässään uuden talous- ja rahoitusjohtajan aloitukseen asti.

”Kiitän Katria hänen työpanoksestaan yhtiön hyväksi ja sijoituskohteidemme tukemisessa ja toivotan hänelle menestystä jatkossa. Antin monipuolinen kokemus liiketoimintaa tukevan talousjohtamisen kehittämisestä sekä yritys- ja rahoitusjärjestelyistä tukevat myös erinomaisesti rooliamme aktiivisena omistajakumppanina”, toteaa toimitusjohtaja Tapio Tommila.


Panostaja Oyj
Tapio Tommila
Toimitusjohtaja

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Tapio Tommila, 040 527 6311


Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia kasvuyrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on viisi enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2020 konsernin liikevaihto oli 159,0 miljoonaa euroa. www.panostaja.fi