Panostaja Oyj nimitysuutinen: Mika Yletyinen Oscar Softwaren toimitusjohtajaksi

 

Panostaja Oyj       Pörssitiedote, muutokset johdossa         28.12.2021         klo 13.00


Panostaja Oyj
nimitysuutinen: Mika Yletyinen Oscar Softwaren toimitusjohtajaksi


Panostajan sijoituskohteen Oscar Software Holdings Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty tietotekniikan teknikko Mika Yletyinen (s. 1967). Yletyinen ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan viimeistään 1.4.2022.

Mika Yletyisellä on monipuolinen ja vahva osaaminen teknologia- ja ohjelmistoyritysten johtamisesta. Ennen siirtymistään Oscar Softwarelle Yletyinen työskenteli toimitusjohtajana Empower IM Oy:ssä. Uransa aikana Yletyinen on työskennellyt johtotehtävissä kansainvälisissä IT-toimialan organisaatiossa mm. McAfee, Stonesoft, Tieto ja Nokia.

Panostaja Oyj

Tapio Tommila
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311


Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on viisi sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2021 konsernin liikevaihto oli 133 miljoonaa euroa.
www.panostaja.fi