Panostaja Oyj nimitysuutinen: Kimmo Kolari Granon toimitusjohtajaksi

 

Panostaja Oyj     Pörssitiedote, muutokset johdossa      21.1.2022   klo 9:00


Panostaja Oyj nimitysuutinen:
Kimmo Kolari Granon toimitusjohtajaksi

Panostajan sijoituskohteen Granon uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty insinööri, MBA, Kimmo Kolari (s. 1972). Kolari toimii tällä hetkellä Granon varatoimitusjohtajana ja väliaikaisena toimitusjohtajana ja hän ottaa tehtävän vastaan heti.  

Kolarilla on monipuolinen kansainvälinen osaaminen markkinoinnin ulkoistuspalveluiden kehittämisestä ja kasvattamisesta sekä myös vahva painotoimialan tuntemus. Ennen siirtymistään Granon palvelukseen Kolari on työskennellyt johtotehtävissä Fuji Xeroxilla Aasian ja Tyynenmeren -alueella sekä Nordic Morning -konsernissa. 

Panostaja Oyj

Tapio Tommila
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on viisi sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2021 konsernin liikevaihto oli 133 miljoonaa euroa. www.panostaja.fi