Panostaja Oyj nimitysuutinen: Jakke Vyyryläinen Oscar Softwaren toimitusjohtajaksi

 

Panostaja Oyj       Pörssitiedote, muutokset johdossa       26.1.2024      klo 10.00


Panostaja Oyj nimitysuutinen: Jakke Vyyryläinen Oscar Softwaren toimitusjohtajaksi

Panostajan sijoituskohteen Oscar Softwaren uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty insinööri, eMBA Jakke Vyyryläinen (s. 1976). Vyyryläinen ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan toukokuun loppuun mennessä.

Jakke Vyyryläisellä on pitkä ja monipuolinen kokemus ohjelmistoyhtiöiden johtotehtävistä erityisesti toiminnanohjausjärjestelmien alalta. Ennen siirtymistään Oscar Softwarelle Vyyryläinen työskenteli
teollisuuden ja tukkukaupan toimialajohtajana Lemonsoft Oyj:ssä. Tätä ennen Vyyryläinen on toiminut mm. Lemonsoft Oy:n myynti- ja asiakkuusjohtajana, HappyOrNot Oy:n myynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana sekä myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä Visma Software Oy:ssä.

Panostaja tiedotti 7.9.2023, että Oscar Softwaren toimitusjohtaja Mika Yletyinen jättää tehtävänsä. Yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana toimii strategiajohtaja Markku Virtanen.

Panostaja Oyj

Tapio Tommila
Toimitusjohtaja


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311


Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana kasvavia palvelu- ja ohjelmistoalojen yrityksiä.
Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on neljä enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V)
osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2023 konsernin liikevaihto oli 136,2 miljoonaa euroa.

www.panostaja.fi