Panostaja Oyj nimitysuutinen: Heikki Tukiainen Panostaja Oyj:n kehitysjohtajaksi

 

Panostaja Oyj     Pörssitiedote, muutokset johdossa     7.2.2024    klo 10.00


Panostaja Oyj nimitysuutinen: Heikki Tukiainen Panostaja Oyj:n kehitysjohtajaksi

Panostaja Oyj:n uudeksi kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty DI Heikki Tukiainen (s. 1974). Hän ottaa kehitysjohtajan tehtävät vastaan viimeistään toukokuussa.

Tukiainen toimii tällä hetkellä toimitusjohtajana ja yrittäjänä IT-palveluja tarjoavassa DevePro Oy:ssä. Aiemmin hän on toiminut tuotekehitys- ja teknologiajohtajana sekä liiketoimintajohtajana Accountorin eri ohjelmistoliiketoiminnoissa. Ennen Accountoria Tukiainen toimi liiketoiminnan kehitystehtävissä Nokiassa sekä liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Companyssa.

Panostaja tiedotti 18.10.2023, että nykyinen kehitysjohtaja Minna Telanne siirtyy toisiin tehtäviin konsernin ulkopuolelle.


Panostaja Oyj

Tapio Tommila
Toimitusjohtaja


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311

www.panostaja.fi


Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana kasvavia palvelu- ja ohjelmistoalojen yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on neljä enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2023 konsernin liikevaihto oli 136 miljoonaa euroa.