Panostaja Oyj nimitysuutinen: Heikki Korelin Panostaja Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajaksi

 

Panostaja Oyj     Pörssitiedote, muutokset johdossa      31.8.2023      klo 12.15


Panostaja Oyj nimitysuutinen: Heikki Korelin Panostaja Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajaksi

Panostaja Oyj:n uudeksi talous- ja rahoitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Heikki Korelin (s. 1986). Hän ottaa talous- ja rahoitusjohtajan tehtävät vastaan viimeistään ensi helmikuussa.

Korelin siirtyy tehtävään Patria Oyj:n Vice President, Group Business Control -tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut talousjohdon tehtävissä Patrian ohjelmisto- ja järjestelmäintegraatioliiketoiminnassa sekä yritysjärjestelyiden parissa Patrian M&A Managerina sekä Summa Capital Oy:ssä.

Panostaja tiedotti 5.6.2023, että nykyinen talous- ja rahoitusjohtaja Antti Kauppila siirtyy toisiin tehtäviin konsernin ulkopuolelle.


Panostaja Oyj

Tapio Tommila
Toimitusjohtaja


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311


www.panostaja.fi

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana kasvavia palvelu- ja ohjelmistoalojen yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on neljä enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2022 konsernin liikevaihto oli 137,9 miljoonaa euroa.