Neuvonantajaverkoston tapaamisissa sukelletaan syvälle eri toimialojen maailmaan

Vuoden alussa toimintansa aloittanut Panostajan AdNet-neuvonantajaverkosto kokoontui kolmannen kerran lokakuun ensimmäiselle viikolla.

Jos ensimmäiset tapaamiset menivät vielä tutustumiseen ja järjestäytymiseen, päästiin nyt sukeltamaan entistä syvemmälle eri toimialojen toimintamalleihin. Työpajoista on muodostunut avoimia ja innostavia keskustelutilaisuuksia, joista jokainen on saanut uusia oppeja.

– Kolmannella tapaamisella pohdimme esimerkiksi ryhmätöiden avulla ihanneyritysprofiilia tietyiltä sektoreilta sekä kasvusuunnitelmaa näiden sektoreiden yrityksille. Haimme mahdollisimman monipuolista ajattelua, ja tosi positiivista palautetta saimmekin neuvonantajilta. Kaikki kokivat työskentelyn mieleiseksi tavaksi käsitellä asiaa, kertoo Panostajan sijoitusjohtaja Niko Skyttä.

Neuvonantajaverkoston jäsen Mikko-Pekka Hanski kertoo saaneensa neuvonantajaverkosta paljon uutta syvyyttä asioihin.

– En ole koskaan aikaisemmin päässyt tutustumaan yhtä syvälle itselleni entuudestaan varsin vieraaseen toimialaan. Kokemukset tapaamisista ovat olleet todella positiivisia, Idean-yrityksen perustajana tunnettu Hanski kuvailee.

Hanski kertoo videolla lisää ajatuksiaan AdNet-työskentelystä ja siitä, miten porukka on hitsautunut yhteen.