Markkinajohtaja Grano osti painotalo Finepress Oy:n

Panostaja Oyj:n sijoituskohde, ja graafisen alan markkinajohtaja ja sisältöpalveluiden moniosaaja Grano Oy keskittää edelleen toimialaa ja on ostanut painotalo Finepress Oy:n. Yrityskaupalla Grano jatkaa kasvustrategiaansa ja vahvistaa markkinaosuuttaan Länsi-Suomessa. Finepressin noin 20 työntekijää jatkavat Finepressin palveluksessa, yhtiön ollessa tästä eteenpäin osa Grano-konsernia.

”Toimiala keskittyy vahvasti, ja haluamme osaltamme olla mukana viemässä tätä muutosta eteenpäin. Kilpaillussa markkinatilanteessa tehokkaat prosessit, luotettavuus ja kattava palveluvalikoima korostuvat, mutta toteutuakseen ne vaativat jatkuvaa kehittymistä. Yli 70-vuotias perheyritys Finepress on yksi maamme arvostetuimpia graafisen alan yrityksiä, ja olemme iloisia saadessamme alueellisesti vahvaa osaamista Granon perheeseen. Finnpress tunnetaan korkeasta työn laadusta ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Tämä on hieno pohja, kun asiakkaille haetaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa printtiin yhdistetään Granon tarjoamat digitaaliset ratkaisut”, iloitsee Granon toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen.

”Päätös yrityskaupasta syntyi pitkällisen harkinnan tuloksena. Toimialamme elää vahvaa murrosta ja tähän vastaaminen vaatii investointeja ja rohkeaa satsaamista tulevaan. Yrityskaupan myötä asiakkaamme saavat Suomen kattavimmat kokonaisratkaisut sekä viimeisimmät palvelut oman liiketoiminnan kehittämiseen. Grano on ainutlaatuinen toimija sisältöpalveluiden tuottajana ja siinä yhdistyy digi- ja printtitalon osaaminen sekä tarjooma. Edelläkävijäaseman säilyttäminen vaatii jatkuvaa uusiutumista asiakkaan tarpeisiin. Granossa tämä muutos on käännetty kilpailueduksi”, taustoittaa Finepressin toimitusjohtaja Eero Kunnas.

Lisätietoja:

Jaakko Hirvonen

toimitusjohtaja, Grano Oy p. 0400 522 041 jaakko.hirvonen@grano.fi

 

Lisätietoja:

Eero Kunnas

toimitusjohtaja, Finepress Oy p. 0400- 524 032 eero.kunnas@finepress.fi