KotiSunille enemmistöosuus Pirkanmaan LVI-Tekniikasta

Valtakunnallisesti toimiva Panostajan tytäryhtiö KotiSun Group Oy on 27.10.2015 ostanut Pirkanmaan alueella toimivasta Pirkanmaan LVI-Tekniikka Oy:n osakekannasta merkittävän enemmistön. Pirkanmaan LVI-Tekniikan nykyinen toimiva johto jatkaa vähemmistöomistajina ja työntekijöinä yrityksessä. Yrityskauppa mahdollistaa KotiSunille nykyisen palveluvalikoiman kasvattamisen viemärisaneerauksilla.

Kymmenen vuotta alalla toiminut Pirkanmaan LVI-Tekniikka tarjoaa kotitalouksille monipuolisia LVI-alan palveluita, kuten käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneerauksia. Yrityksen ydinosaamista on sukitus- ja pinnoitusmenetelmien hyödyntäminen viemärisaneerauksissa. Pirkanmaan LVI-Tekniikka Oy:n liikevaihto oli vuonna 2014 617 000,00 euroa ja yritys työllistää tällä hetkellä kymmenen henkilöä.

KotiSun Groupin toimitusjohtaja Kalle Lahtinen perustelee yrityskauppaa sillä, että yhteistyö Pirkanmaan LVI-Tekniikka Oy:n kanssa avaa kasvumahdollisuuksia kehittyvillä LVI-alan markkinoilla ja vahvistaa samalla KotiSun Groupin asemaa. ”Olemme tyytyväisiä löydettyämme ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, joka jakaa yrityksemme arvomaailman. Uskomme vahvasti siihen, että Pirkanmaan LVI-Tekniikan kanssa voimme alkaa rakentaa edellytyksiä nykyisen toiminnan kehittämiseen ja tämän myötä tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa taloteknistä osaamista”, Kalle Lahtinen toteaa.

Myös Pirkanmaan LVI-Tekniikan toimitusjohtaja Matti Muli on tyytyväinen alkavasta yhteistyöstä KotiSun Groupin kanssa: ”Koska KotiSunilla on jo vuosia ollut tietotaitoa laadukkaista taloteknisistä palveluista, pääsemme liiketoimintakaupan avulla hakemaan kasvua ja kehittämään toimintaamme oikeaan suuntaan.”

Lisätietoja:

Kalle Lahtinen, toimitusjohtaja, KotiSun Oy, puh. 040 4177 962, kalle.lahtinen@kotisun.fi
Matti Muli, toimitusjohtaja, Pirkanmaan LVI-Tekniikka, puh. 010 3223 192, matti.muli@plvi.fi