Hyggan toimitusjohtaja vaihtuu

 

Panostaja Oyj         Pörssitiedote, muutokset johto     12.12.2022      klo 9.00


Hyggan
toimitusjohtaja vaihtuu

Panostajan sijoituskohteen Hyggan hallitus ja toimitusjohtaja Jussi Heiniö ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että Heiniö jättää Hyggan toimitusjohtajan tehtävät kuluvan vuoden lopussa ja jatkaa uudessa roolissa Hyggan hallituksen neuvonantajana. Yhtiön hallitus on nimittänyt Chief Digital Officer Christoffer Nordströmin yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi ja käynnistänyt uuden toimitusjohtajan hakuprosessin.

”Haluan kiittää Jussia koko hallituksen ja Panostajan puolesta hänen arvokkaasta työstään Hyggan kehittämisessä viimeisten lähes viiden vuoden aikana. Jussin johdolla Hyggan ohjelmistoliiketoimintaa on kansainvälistetty ja tuotu Hygga-mallin hyödyt Suomessa myös perusterveydenhuoltoon. On myös hienoa, että Jussin kokemus ja osaaminen säilyy Hyggan hyödynnettävissä Jussin uudessa roolissa hallituksen neuvonantajana.”, sanoo Minna Telanne, Panostajan kehitysjohtaja ja Hyggan kohdevastaava.


Panostaja Oyj

Tapio Tommila
Toimitusjohtaja


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana kasvavia palvelu- ja ohjelmistoalojen yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.

www.panostaja.fi