Haemme Tampereelle harjoittelijaa osa-aikaiseen tuntityöhön

Haemme Tampereelle osa-aikaiseen tuntityöhön

Harjoittelijaa

yritysten ja toimialojen analysointitehtäviin sekä sijoituskohteiden liiketoiminnan seurantaan liittyen.

Koulutustaustaltasi olet opintojen loppuvaiheessa oleva KTM tai DI ja pääaineesi on joko rahoitus, laskentatoimi, kansantaloustiede tai tuotantotalous. Olet itsenäinen, analyyttinen, yhteistyökykyinen sekä omaat laaja-alaisen ymmärryksen talouselämästä. Lisäksi omaat erinomaiset tietojenkäsittelytaidot, erityisesti MS Office Excel ja Power Point.

Tarjoamme Sinulle haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sijoittamisen ja yrityskauppamarkkinoiden parissa. Tehtävänä on erityisesti laatia markkina-analyysejä eri toimialoilta sekä tutkia yrityksiä sijoituskohteina (mm. tilinpäätösanalyysi).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 14.9.2018 mennessä rekry@panostaja.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa sijoituspäällikkö Niko Skyttä, puh. 040 356 4867 / sijoitusjohtaja Miikka Laine, puh. 050 595 5544.

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on yhdeksän enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2017 konsernin liikevaihto oli 193,2 miljoonaa euroa.

www.panostaja.fi