Grano osti Kuopion Neon 2 Oy:n

Panostaja Oyj:n sijoituskohde Grano Oy hakee markkinajohtajan paikkaa myymälän ja kaupan markkinointiratkaisuiden toteuttajana. Palvelutarjontaa vahvistaa valomainoksia ja myymäläilmeitä toteuttavan Kuopion Neon 2 Oy:n osto.

Graafisen alan markkinajohtaja ja sisältöpalveluiden moniosaaja Grano Oy investoi vahvasti myymälän ja kaupan markkinointiratkaisuihin ostamalla kuopiolaisen valomainoksia ja myymäläilmeitä toteuttavan Kuopion Neon 2 Oy:n. Yrityskaupalla Grano hakee markkinan vahvimman kokonaistoimittajan roolia.

”Siinä missä graafinen toimiala on murroksessa, uudistuu myös myymälämarkkinointi. Kuluttajat haluavat helppoa ja saumattomasti verkossa sekä myymälässä toimivaa ostokokemusta. Käytännössä se tarkoittaa samojen viestien ja palveluiden löytymistä niin digikanavista kuin kivijalastakin. Digitaalisen ja painetun viestin yhdistäminen, toteuttaminen ja julkaisu yhden toimijan kanssa tehostavat tekemistä ja tuovat mitattavuutta. Kun tähän yhdistetään vielä vahva logistiikka ja valtakunnallinen asennusverkosto niin saatu synergia on kiistaton. Tässä kokonaisketjussa olemme omaa luokkaamme”, linjaa Grano Oy:n varatoimitusjohtaja Mirka Airaksinen.

”Olemme kasvaneet reilun kahdenkymmenen vuoden aikana valomainostoimittajasta projektitoimittajaksi myymälöiden sisä- ja ulkomiljööpalveluissa. Vahva osaamisemme myymäläympäristöjen suunnittelusta ja toteutuksesta asennukseen asti täydentyy nyt Granon monipuolisella tuotannolla ja kapasiteetilla, joka tuo hartialeveyttä mittavimpiinkin projekteihin. Toista yhtä vahvaa toimijaa ei Suomen markkinoilta löydy”, iloitsee Kuopion Neon2 Oy:n toimitusjohtaja Jukka Väänänen.  

Kuopion Neon 2 Oy:lla on vahva asiakaspohja ja sen liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa. Yhtiön kaikki 25 työntekijää jatkavat Kuopion Neon 2 Oy:n palveluksessa, yhtiön ollessa tästä eteenpäin osa Grano-konsernia. Yrityskaupalla Granon liikevaihto nousee yli 100 miljoonaan ja se työllistää jo lähes 900 ammattilaista.

 

Lisätietoja:

Mirka Airaksinen

varatoimitusjohtaja, Grano Oy mirka.airaksinen@grano.fi
p. 044 766 2626

 

Jukka Väänänen

toimitusjohtaja, Kuopion Neon 2 Oy jukka.vaananen@neon2.com
p. 0400 881 928