Panostajan uuden toimintamallin ensimmäiset neuvonantajat liitetty tiimiin

Panostaja keskittyy strategiassaan sijoituksiin palvelu- ja ohjelmistotoimialojen yrityksiin. Panostaja siirtyy verkostomaisempaan toimintamalliin ja rakentaa tiiviin neuvonantajaverkoston, jossa on pääomasijoitustoimialan paras osaamisen keskittyminen valituille palvelu- ja ohjelmistotoimialoille Suomessa.

Panostaja on liittänyt ensimmäiset neuvonantajat uuteen ydintiimiinsä. Tiimiin liittyvät Ossi Pohjola, Mika Alapiessa, Vesa Sironen ja Mikko-Pekka Hanski. He tuovat mukanaan laajaa osaamista ja kokemusta mm.  ohjelmistoliiketoiminnan, IT-palveluiden, ekosysteemien ja palveluliiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä sekä liiketoiminnan kansainvälistämisestä.

”Saamme uudistetun strategiamme toimeenpanon tueksi loistavaa osaamista Ossin, Mikan, Vesan ja Mikko-Pekan liittyessä mukaamme. Neuvonantajat tulevat olemaan meille tiivis ydintiimimme jatke, joiden kanssa teemme systemaattista työtä markkinamahdollisuuksien ja arvonluontistrategioiden ympärillä fokustoimialoillamme. Olen erittäin innoissani uuden toimintamallimme tuomista mahdollisuuksista, ja tulemme vahvistamaan neuvonantajatiimiämme vielä muutamilla uusilla osaajalla”, sanoo toimitusjohtaja Tapio Tommila.

Tulemme julkaisemaan neuvonantajista laajemmat jutut sivuillamme lähiaikoina.