Vuonna 1998 perustettu henkilöstöpalveluihin erikoistunut Carrot Palvelut Oy -konserni tarjoaa valtakunnallisesti laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita ja toimii strategisena HR-kumppanina asiakkailleen. Carrot työllistää vuosittain yli tuhat eri toimialojen osaajaa, palvelee erilaisissa rekrytointitarpeissa sekä toimii asiakkaiden kumppanina laajemmissa ulkoistusprosesseissa.

Yhtiön asiakkaita ovat mm. rakentamisen, teollisuuden ja logistiikan alan yritykset. Carrot:n pääkonttori on Helsingissä ja sillä on toimipisteitä yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa.

Avainluvut

Liikevaihto

14,5 M€

Henkilöstö

277

Omistusosuus

74 %

Hankintavuosi

2018

Miksi olemme mukana?

Henkilöstöpalveluiden kasvunäkymät ja kasvun taustalla olevat fundamentit ovat vahvat. Alan uudet innovaatiot, digitalisaation tuoma murros sekä uudet tavat tehdä työtä ja työllistyä tarjoavat positiivisia mahdollisuuksia. Olemme vakuuttuneet yhtiön kyvystä jatkaa hyvää kehitystä sekä uudistaa ja laajentaa palveluitaan.

Carrot on erittäin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa oleva yhtiö ja kiinnostava brändi voimakkaasti kasvavilla henkilöstöpalvelumarkkinoilla. Haluamme omalta osaltamme olla mukana auttamassa työntekijöitä sekä työnantajia menestymään työelämän murroksessa.

 

Kiinnostuitko?