Sijoitusjohtaja Juha Sarsama on irtisanoutunut Panostajan palveluksesta

 

Panostaja Oyj                       Pörssitiedote, muutokset johdossa              10.12.2019      klo 12.15


Sijoitusjohtaja Juha Sarsama on irtisanoutunut Panostajan palveluksesta

Panostaja Oyj:n sijoitusjohtaja ja johtoryhmän jäsen Juha Sarsama on irtisanoutunut Panostajan palveluksesta siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Sarsama jatkaa tehtävässään vielä erikseen sovittavan ajan, kuitenkin enintään 10.6.2020 asti.

”Juhalla on ollut erittäin tärkeä rooli Panostajan kehittämisessä ensin pitkään toimitusjohtajana ja sittemmin sijoitusjohtajana. Kiitän Juhaa lämpimästi hänen erinomaisesta työpanoksestaan yhtiön hyväksi ja toivotan hänelle onnea tuleviin haasteisiin”, toteaa toimitusjohtaja Tapio Tommila.

Panostaja Oyj
Tapio Tommila
Toimitusjohtaja

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311


Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on kahdeksan enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2018 konsernin liikevaihto oli 185,2 miljoonaa euroa. www.panostaja.fi