Panostaja Oyj nimitysuutinen: Niko Skyttä nimitetty Panostajan johtoryhmään

 

Panostaja Oyj         Pörssitiedote, muutokset johdossa        12.3.2020            klo 12.30

Panostaja Oyj nimitysuutinen: Niko Skyttä nimitetty Panostajan johtoryhmään


Niko Skyttä on tänään nimitetty Panostaja Oyj:n sijoitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. DI Niko Skyttä (s. 1982) on työskennellyt Panostajan palveluksessa vuodesta 2011. Viimeksi hän on työskennellyt sijoituspäällikkönä uusien sijoituskohteiden ja yritysjärjestelyiden parissa. Ennen siirtymistään Panostajalle Skyttä on toiminut Fiskars-konsernissa talouden Controller -tehtävissä.

Panostajan johtoryhmän muodostavat 12.3.2020 alkaen toimitusjohtaja Tapio Tommila, talous- ja rahoitusjohtaja Katri Lahtinen, sijoitusjohtaja Miikka Laine, sijoitusjohtaja Niko Skyttä ja kehitysjohtaja Minna Telanne.

Panostaja Oyj 

Tapio Tommila 
Toimitusjohtaja 


Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja Tapio Tommila 040 527 6311 

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena omistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on kahdeksan enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2019 konsernin liikevaihto oli 190 miljoonaa euroa. 
www.panostaja.fi